Massage

Hvordan foregår en behandling?

Der er flere måder, hvorpå vi kan slippe af med de fysiske udfordringer, vi bærer rundt på.

Metoden, jeg bruger, afhænger af dit problem. Får du gentagne spændinger af fysisk eller psykisk belastende situationer? Hvor sidder spændingerne? Har du fået konstateret gigt/betændelse? Hvordan oplever jeg dit bindevæv? Er du muskulær stærk eller svag? Osv. Det er områder, jeg undersøger og spørger ind til.

Jeg anvender triggerpunkt massage, fysiurgisk massage, dorn terapi og kst. Meget ofte er der flere teknikker involveret i én behandling.

Ofte får du øvelser med hjem, som er med til at speede op for — og fastholde — en god udvikling.

Generelt

STED:
Jeg har behandling i Helsinge og Gilleleje.

Helsinge – Nørretoftevej 20, 3200 Helsinge
Gilleleje - Hovedgade 19, 3250 Gilleje

PRIS:
Ca. 60 min: kr. 650,-
Første gang: kr. 850,-

KONTAKT:
James@Jameshunt.dk eller james@yoga-nord.dk, mobil: 42 53 11 04

AFBUD:
Afbud skal ske senest 16 timer før aftalte tid.

Jeg er medlem af og forsikret gennem foreningen “kranio-sakral og kropsterapeuter”

Du kan læse mere om mig her

Anmeldelser

"

Jeg har de sidste 10 måneder haft stærke smerter i højre balle og ned i låret. Jeg har fået behandling hos forskellige specialister, det vil sige fysioterapeut, kinesisk akupunktur, reumatolog , kiropraktor og fået anvist mange øvelser, som jeg flittigt har udøvet. Det hjalp meget lidt eller slet ikke. Min yogalærer gennem 7 år James Hunt anbefalede mig nogle behandlinger hos ham. Så skete der noget!!! Efter tre gange halvanden times dyb massage fra top til tå fik jeg meget, meget bedre. James lærte mig nogle nogle enkelte øvelser, som jeg gennemførte og gennemfører flere gange hver dag. Efter mit lange smertehelvede er det nærmest mirakuløst, at jeg nu nærmest er smertefri

- Karen Bindslev

"
"

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med triggerpunkts-massage hos James, og han har også lært mig hvordan jeg selv kan arbejde med triggerpunkter i kroppen. Det er muligt at behandle egne triggerpunkter, men det kan i høj grad anbefales at få James hjælp til at finde de punkter, der skaber smerter i kroppen, samt at få den dybdegående behandling af disse punkter, som man vanskeligt selv kan klare. Han er en fantastisk dygtig behandler, fordi han forstår at koble forskellige teknikker, samt at bruge samtale til at komme bagom de problematikker der er i kroppen. Det er dybt motiverende at få hans hjælp til at arbejde med sin egen krop.

- Signe Narp

"
"

James er en fuldstændig fantastisk kropsbehandler! Jeg startede med at gå hos James, da jeg stod med begge ben dybt begravet i en livskrise, og James hjalp mig! Han lod mig på fineste vis holde hans hånd og læne mig ind i ham, mens jeg stille og roligt genfandt min egen balance. James har en fantastisk empatisk evne! Han er utrolig professionel og i samme ombæring virkelig personlig i hans kontakt. Det hjalp mig til hurtigt at føle tryghed i hans terapeutiske rum. Vi arbejdede både med konkrete fysiske spændinger og fastlåstheder, men også med de følelser der kan være knyttet til dem. Jeg er James evigt taknemmelig for hans støtte og vil anbefale ham til alle der har brug for hjælp til at gøre snuble-sten til stå-sten!

- Laura

"
"

Da jeg kom til James første gang havde jeg en fastlåst nakke og smerter. Nu kan jeg bevæge nakken uden smerter. James arbejder holistisk og kan få bugt med mange skavanker før de udvikler sig. Varm anbefaling af en kompetent behandler.

- Maria Justiniano

"
"

Kære James, efter behandling hos dig har jeg bare ingen smerter. En fantastisk fornemmelse i min nakke. Jeg føler jeg kan dreje hovedet hele vejen rundt ;-). Tak tak tak.

- Maren Andreasen

"
"

James behandlinger møder min krop lige, hvor den er, hvilket for min krop betyder, at den føler sig mødt og dermed kan slippe spændingerne. Kan varmt anbefales.

- Anette, 57 år

"
"

Jeg kontaktede James da jeg havde begyndende symptomer i krop & sind på stress. James er utrolig intuitiv og har en evne til at finde de områder hvor ens krop virkelig har brug for noget ekstra opmærksomhed via hans kropsbehandling. Samtidig har jeg fået forskellige øvelser som jeg arbejder med hjemme der giver mere ro i sind & krop. Kan kun på det varmeste anbefale James som behandler.

- Karin Hansen

"
"

Jeg oplever i mine behandlinger hos James Hunt, at der er en stor ro og klarhed i hans tilgang til de problematikker som kroppen måtte have. James ER 100 procent tilstede, som en ren videreformidler af de informationer, som han mærker i kroppen. En meget forløsende kropsterapi, hvor du som klient rummes med stor omsorg.

- Janne Damgaard

"