Om mig

Om

Jeg er uddannet bygningsingeniør, men har de seneste 10 år uddannet mig til mindfulness, yoga instruktør, og behandler. Jeg har været i mesterlære som traumeterapeut, samt taget mange kurser alle rettet mod, at oparbejde evnen til at skabe et godt liv, og være nærværende og åben overfor hvad livet byder på sin vej. Kort sagt være nysgerrig i “kunsten at leve”

Jeg arbejder i dag udelukkende med udvikling af trivsel for private og organisationer, herunder med stresshåndtering, terapeutisk massage, kranio-sakral terapi, søvn udredning, meditation og yoga.

Jeg drager erfaring gennem min egen praksis, samt gennem de over 2000 timers undervisning jeg har givet. Min baggrund som ingeniør bruger jeg i dag til metodisk og videnskabeligt at finde ud af, hvad der virker bedst og mest effektivt i mit virke som underviser.

I 2009 blev jeg som ingeniør sygemeldt med stress. Det blev startskuddet til det jeg laver i dag. Jeg havde ingen ide om hvordan jeg kunne komme ud af den tilstand jeg var havnet i, hvor mange tanker kørte i højt tempo, og alle tanker syntes vigtige. Jeg sov næsten ikke, og kroppen var bare en irriterende størrelse som gav en masse ubehag. Gennem praksis af meditation og yoga, og en nysgerrighed overfor hvad som virkede godt og skidt, fik jeg ro på kroppen og hovedet. Langsomt men sikkert blev jeg bedre til at prioritere hvad der var vigtigt for mig.

Jeg oparbejdede en evne til at koncentrere mig, og være nærværende som jeg aldrig før har oplevet. Det brænder jeg for at give videre.

Du kan læse mere om mig og hvad jeg laver på siden her eller på www.yoga-nord.dk

change