Opmærksomhed, udholdenhed og balance i livet

Stresshåndtering

Stresshåndtering er blevet en nødvendig del af den enkelte og firmaers platform for et godt arbejdsliv. Det diskuteres jævnligt i medierne, hvorvidt det er medarbejderen eller firmaets ansvar, at den enkelte trives og ikke bukker under for stress. Sandheden er vel, at det både er virksomheden og den enkeltes ansvar at skabe gode rammer for et godt arbejdsliv. Dette er mit udgangspunkt, når jeg arbejder sammen med firmaer om at skabe mere arbejdsglæde og mindre stress. Jeg er uddannet ingeniør, men lever i dag af, at tilbyde private og firmaer stresshåndteringsstrategier.

Min baggrund som ingeniørbruger jeg i dag til metodisk og videnskabeligt at finde ud af, hvad der virker bedst og mest effektivt, i mit virke som underviser.

Emner som typisk vil blive gennemgået er:

Stresshåndtering. Hvordan træner vi vores nærvær, og hvorfor bruge tid på det? Hvordan defineres effektivitet? Hjernen og hvordan den reagerer i forskellige situationer. Hvordan vi kan bruge åndedrættet, som den måske nemmeste adgang til livsglæde og koncentration. Ydermere tilbyder jeg strategier for håndtering af sygemeldinger forårsaget af stress, og indput til bæredygtig ledelse.

Jeg forventer følgende resultater af et forløb med jer:

  • Bedre koncentration
  • Bedre evne til at prioritere
  • Bedre sammenhold og forståelse for hinanden
  • Bedre selvværd hos den enkelte (trivsel og velvære)
  • Bedre resultater
"

HVAD ENTEN I ØNSKER EN INTRODUKTION TIL ET TEAM-, LEDER- ELLER FYRAFTENSMØDE, EN WORKSHOP ELLER ET FORLØB, KAN DET SKRÆDDERSYES JERES BEHOV MED MULIGHED FOR AT EVALUERE EFFEKTEN EFTERFØLGENDE

"

Generelt

KONTAKT:
James@Jameshunt.dk eller james@yoga-nord.dk, mobil: 42 53 11 04Du kan læse mere om mig her